top of page
"Автоматизацията е нашата страст"

|

Прецизност

Бързина на работа

Висока производителност

Ниски експлоатационни разходи

Бързо възвръщане на инвестицията

Това е нулева хлабина ! 

В тази секция може да разгледате моделите ни дървооб-работващи машини за криволинейно/праволинейно разкрояване на цели плоскости, гравиране, фрезоване на сложни дърворезби, разпробиване, изпразване на материал, както и профилиране. Описаните модели се различават по няколко основни параметъра - размери на работната площ, мощност на шпинделите и т.н.

Обработването на камък с CNC машина набира все по-голяма популярност в България и света. Възможностите, които се откриват при работата с машина с програмно управление са неограничени. Гравиране на текст и снимки върху каменни плочи, фрезоване на обемни скулптори, криволинейно изрязване както и много други възможности вече може да бъдат реализирани при това на много високо качество, бързина на работа, и добри цени.

Рязането на листов материал никога не е било по лесно и бързо. Машите с CNC на АДП - Смолян за рязане на метал Ви осигуряват тази бързина на работа, гарантирана точност и качестево на продукцията както и многократно увеличение на производителноста. 

Обработването на алуминий изисква стабилна и точна CNC машина, която качествено да трансформира заготовките в готови детайли за ползване/интегриране. Проектираната и вече тествана констукция на машината на АДП за алуминий предлага точно тези характеристики - точност на позициониране в порядъка на микрони, възможно най-бързи скорости спрямо инструментите за фрезоване, и измерено качество на продукцията.   

Проектирането и производството на машини с CNC по задание на клиента е една от услугите, които предлагаме.  

Освен машини с програмно управление, АДП предлага цялостни автоматизирани системи както и собствен софтуер за тяхното управление.

bottom of page