top of page
"Автоматизацията е нашата страст"

|

Вашето цялостно

CAD/CAM решение

Aspire

Професионален CAD/CAM софтуерен продукт

Aspire предоставя мощено, но лесно за упортеба софтуерно решение за 2D дизайн, 3D моделиране и генериране на машинни обработки за 2D и 3D детайли за вашия CNC рутер/център. Комбинацията от проектиране и генериране на G-code-ове за машинна обработка на проектираните детайли, Ви позволява да създавате всичко от елементарни пробивания и изрязвания до сложни дърворезби, криволинейно профилиране/изрязване и т.н. на вашата CNC машина. 
Цени
Продукт
Цена
в евро без ДДС

Aspire v4

1495 евро
Ъпгрейд към Aspire v4 от по стара версия на Aspire 
Ъпграде към Aspire v4 от VCarvePro 
300 евро

1075 euros

Упгрейд към Aspire v4 от Cut3D 

1295 euros

Aspire е създаден на същата основа като на софтуерния продукт VCarve Pro, споделящ интуитивният интерфейс и лесен начин на работа при продуктов дизайн и машинна обработка. Още повече, Aspire предлага инструменти, които позволяват трансформирането на 2D скици, снимки, рисунки и дигитални творби на изкуството в детайлни 3D модели и след това калкулирането на пътища на инструментите за прецизно обработване на тези форми от желания материал на вашата CNC машина. 

 

Aspire се използва от голямо разнообразие от фирми и хора за създаването на декоративни панели и врати, орнаменти, обработка на детайли на ишлеме, архитектурни калъпи, 3-измерни табели, гравирани лога на фирми, подаръци и награди по поръчка, както и много други приложения.

 

Уникалния компонент на Aspire за 3D моделиране съчетан със обширния набор от 2D инструменти за проектиране прави работата със съществуващи 2D проекти или вмъкнати 3D модели много лесно. Също така Ви дава възможността да създавате ваши собствени 2D и 3D форми от нула. 

 

​За повече информация и подробно описание на всички вградени функции в софтуера моля натиснете бутон "НАУЧИ ПОВЕЧЕ"

bottom of page