top of page
"Автоматизацията е нашата страст"

|

За Нас

Фирма “АДП - Смолян” ООД е с предмет на дейност производство на автоматично оборудване за промишленоста и в частност

производство на стандартни и нестандартни CNC машини (машини със ЦПУ). Машините изработват детайли със сложна геометрия от дърво, алуминий, стомани,магнезии, ЦАМ, пластмаси и други.

CNC системите, използвани в нашите машини, предлагат истинска 3D обработка с възможност за добавяне на 4та и 5та ос.

 

При проектирането и производството на нашите машини, ние акцентираме върху високо качество, надежност и висока производителност, на достъпни цени за максимален брой потребители.     

 

Предимствата на произведените от нас машини:

 

  • Здрава конструкция, позволяваща големи натоварвания и високи скорости на работа, които осигуряват максимална производителност. В резултат, клиентът постига по-ниска цена на своето изделие, съответно по-голяма печалба, и възможност за по-бързо изплащане на машината.

 

  • Голямо разнообразие от модели и типоразмери на машини с CNC, което Ви предоставя свободата да изберете              най-подходящата машина за нуждите на Вашия бизнес при това на възможно най-добра цена.

 

  • Предварително проектирана модулна конструкция на машините, която позволява да се започне работа с базов модел и по-късно да се надгражда (напр. с 4та/5та ос, допълнителни глави за хоризонтална/вертикална работа на детайли, серво двигатели и други допълнителни опции за вграждане - повече информация в секцията ВИДЕО на сайта). Така клиентът няма нужда от големи инвестиции за да стартира и без проблем може да надгражда в бъдеще.

 

  • Уникални възли разработени от Управителя на АДП - Смолян ООД, инж. Кирил Митов, които позволяват задвижване по дългите оси посредствум зъбни рейки с „0”(нулева) хлабина. Благодарение на тях, можем да гарантираме, че нашите машини имат висока точност, работят на бързи скорости, имат лесна поддръжка и дълъг живот. Клиентът получава високо качество на продукцията и ниски разходи за поддръжка по време на експлоатацията.

 

  • Допълнителни опции като Система за Автоматична Смяна на Инструмента - позволяват по-бърза и удобна работа без нужда от човешка намеса. Така клиентът постига по-ниска себестойност на своите изделия.

 

  • Вграждане на съвременни CAD, CAM, CNC системи (VisualCAD, ESPRIT, EMC2, и т.н.

Производствена база
P8020755.JPG
bottom of page