top of page
"Автоматизацията е нашата страст"

|

Модел adp.carve може да изпълнява всички операции, които изпълняват големите машини, но стандартно се произвежда в по-малки размери на работните ходове и може да се надгражда със шпиндели до 2,2 kW. Изключително подходящ за изработка на сложни дърворезби, гравиране на снимки и текст, разпробиване, профилиране и т.н.  

Модел adp.carve.PRO е по-големия "брат" на model adp.carve. Идвайки в по-големи размери на работните ходове, модел adp.carve.PRO е с възможност за добавяне на 2 Z Ос за удвояване на производителноста, по-мощен шпиндел(до 4,5kW), обработка на по-големи сложни дърворезби, гравиране на снимки и текст, разпробиване, профилиране и т.н.

Модел adp.universal е един от най-популярните ни модели за дървообработка. Моделът е проектиран за да предлага оптимално решение за Мебелната и дървообработваща индустрия. Изключително подходящ за разкрой (nesting) на 1/2 стандартни плоскости от MDF/ПДЧ, гравиране, фрезоване на сложни дърворезби, раздупчване, профилиране, цялостна обработка на интериорни врати, корпусни мебели, и т.н. 

Модел adp.universal.HD е още по-усилен вариянт на модел adp.universal. На него може да се поставят цели стандартни плоскости от MDF/ПДЧ и мощни шпиндели до 12kW. Подходящ е за разкрой (nesting), гравиране, фрезоване на сложни дърворезби, раздупчване, профилиране, цялостна обработка на интериорни врати, корпусни мебели, и т.н. 

bottom of page