top of page
"Автоматизацията е нашата страст"

|

Нашите CAD/CAM софтуерени предложения

 

от Софтуерния доставчик - "MecSoft Корпорация" , Съединени Американски Щати

Цялостно CAD/CAM решение с възможности за генериране на G-code за обработка на 2D, 3D, и ротациони детайли за 4та Ос. Импортиране на 2D и 3D файлове, чертожни инструменти, разнообразие от post porcessor-и и още много други възможности . . .

Калкулиране на финна и груба обработка на 3D детайли и генериране на файлове за машинна обработка за тях с изобилие от post- processor-и. Процес от н0яколко лесни и бързи за усвояване стъпки . . .   

VCarve Pro предлага мощно, интуитивно софтуерно решение за 2D дизайн и калкулиране на файлове за машинна обработка на 2D и 2.5D детайли на Вашата CNC машина. Включва функционалността изисквана от потребителите, докато остава изключително лесен за ползване и изгоден като цена . . .

Бързо и лесно конвертиране на CAD графики(DXF, DWG,EPS, и т.н.) в G-code  за обработка на детайли на Вашата CNC машина. Изключително достъпна цена и възможности за създаване на машинни обработка за почти всички контролери и CNC машини . . .

Гравиране на снимки и изображения по уникален начин, който до скоро е бил достъпен само за скъпи лазерни системи. Сега на достъпни цени и с невероятно ефектни възможности . . .

bottom of page